zondag 29 maart 2020 | tijd:14.30 - 16.30 uur
Talkative
continuing2020
 • Days
 • Hours
 • Minutes
 • Seconds

TALKative is Suriname’s nieuwste en meest innovatieve sprekers platvorm. Tijdens onze evenementen krijgt het publiek tips & tricks betrekkende de loopbaan & carrière van succesvolle Surinaamse ondernemers, top managers en andere professionals uit het Surinaams bedrijfsleven.

Ons doel is het motiveren en inspireren van young professionals, bedrijven en organisaties om zo hun maximale potentie te bereiken!

FOUNDERS
Ashween Achaibersing
+597 8637684

Soraya Jaikaran
+597 8595501

GET IN TOUCH
E-mail adres
info@talkative.sr

Find us on

Programma Continuing 2020
Op 29 maart staan we aan de vooravond van het tweede kwartaal. Het eerste kwartaal is geweest en het is dus goed mogelijk dat je weet wat 2020 voor jouw en/of jouw bedrijf zal moeten betekenen. Een top bedrijfsstrategie is natuurlijk essentieel, en online marketing komen we tegenwoordig niet meer onderuit. Over deze onderwerpen gaat dus ook het seminar!
Programma Continuing 2020
 • maart 29, 2020 14.30 - 14.45 uur
  Welkomstwoord TALKative

  Welkomswoord gehouden door Soraya en Ashween

 • maart 29, 2020 14.45 - 15.30 uur
  Rose Willemsberg, Executive Coach, ActionCOACH Suriname: De 7 lagen van een top bedrijfsstrategie

  Rose Willemsberg is sinds 2011 business en executive coach met licenties van ActionCOACH en Gazelle Coaching. Met haar jarenlange ervaring als bedrijfsleidster en coach, heeft zij goed zicht op hoe kwartaaldoelen, en het realiseren van deze doelen, invloed hebben op de prestaties van een bedrijf. Het begint natuurlijk allemaal bij het hebben van een goede strategie.

  Rose zal vertellen over de Gazelle principes waarbij een top bedrijfsstrategie aan 7 lagen moet voldoen. Wat deze lagen dan zijn? Dat hoor je op het seminar!

 • maart 29, 2020 15.30 - 16.15 uur
  Jean-Luc van Charante, Co-Owner, Ineffable NV: Van Mi Sabi naar Mi Mattie, de volgende stap in online marketing voor Suriname

  Jean-Luc van Charante, bekend als een van de social media en online marketing specialisten in Suriname. Kenmerkend zijn het jaarlijks Social Media Onderzoek en natuurlijk de Social Media Conference waar hij met zijn team invulling aan geeft. Ook is Jean-Luc betrokken bij de begeleiding van verschillende influencer programs en is hij ook verbonden aan The Back Lot als een van de docenten.

  Binnen marketing is het belangrijk te weten dat het proces tot een aankoop gaat van kennen, naar leuk vinden tot uiteindelijk het vertrouwen. Jean-Luc zal in zijn verhaal vertellen over dit proces, van Mis Sabi naar Mi Mattie. Het zal dan gaan over de volgende stap voor Suriname met betrekking tot online marketing. Die informatie wil jij toch ook?

 • maart 29, 2020 16.15 - 16.30 uur
  Vragen en afsluiting
Waarom jij erbij moet zijn
 • Essentiele inzichten over jouw bedrijfsstrategie
 • Nieuwe inzichten over online marketing
 • Uitstekende netwerkmogelijkheden
Conference Sprekers
Maak kennis met onze sprekers.
Co-Owner, Ineffable NV
CEO @IneffableNV. Loves Life, Online Marketing, Sports, Music, Tourism, Urban Development, Arts & Culture. Interested in Developing Suriname together.
Executive coach, ActionCOACH
I work with business owners and executives who want to get more out of their business, career and life. Because more business succes should mean more life.
Koop Tickets
Learn tickets details of Continuing 2020.
Regular
SRD 550.00

SRD 550,-

EARLY BIRD
SRD 450.00

SRD 450,-

Aanbieding geldt tot 11 maart 2020

Slechts 30 kaarten beschikbaar

Continuing 2020 Sponsors
Meet the sponsors of Continuing 2020.
The Founders
Ontmoet the founders van Talkative.

Soraya Jaikaran
Ondernemer & Founder TALKative

Ashween Achaibersing
Business Coach & Founder TALKative

Contact Us
Get in touch with us about Continuing 2020.

Event Search
Kies uw valuta
SRD Surinaamse dollar
0